Veronica pakt in januari uit met actieseries en -films

Foto: RTLVeronica doopt de maand januari om tot Superheldenmaand ter ere van de start van de hitserie Marvel Agent of S.H.I.E.L.D. Dat heeft het tv-station vandaag laten weten. Naast de start van de Marvel-serie, begint in januari ook het nieuwe seizoen van Arrow en zijn er superheldenfilms geprogrammeerd in de eerste maand van het nieuwe jaar. “Bijvoorbeeld de televisiepremière van The Green Latern en veel Superman- en Batmanfilms“, aldus een woordvoerder van de zender.

Arrow begint op zondag 5 januari om 20.30 uur aan seizoen twee. De serie gaat over miljardair Oliver Queen (Stephen Amell) die vijf jaar vast zat op een eiland. Bij terugkomst creëert hij in het geheim een alter ego die met pijl en boog de strijd met het onrecht aan gaat.

Een uur daarna begint Marvel Agents of S.H.I.E.L.D, dat is gebaseerd op de speelfilm Marvel The Avengers. De serie draait om agent Phil Coulson (Clark Gregg), die een team leidt van special agents die de mensheid moeten beschermen tegen het vreemde en onbekende.

De Superheldenmaand gaat op 1 januari van start met de première van Astroboy, gevolgd door Bolt en The Incredibles. “Of het nu actiehelden, superhelden of helden op sokken zijn, ze zijn in januari te zien bij Veronica!

 

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen