Kijkcijfers Roy Donders stijgen naar record

Roy Donders trok maandagavond opnieuw meer kijkers met zijn tv-show Roy Donders: Stylist van het Zuiden op RTL 5. Er keken maar liefst 686.000 mensen, een record. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Vooral in de doelgroep deed Donders goede zaken. “Het programma was met 18,4 procent zenderaandeel na Goede Tijden, Slechte Tijden het best bekeken programma en grotendeels marktleider in 20-34 jaar, de core doelgroep van RTL 5“, aldus het station.

Ook in de andere belangrijke doelgroepen werden records behaald. “In de brede doelgroep 20-49 jaar steeg het programma van 10,9 procent vorige week naar 15,1 procent zenderaandeel en in Boodschappers 20-49 jaar steeg het aandeel van 12,1 procent vorige week naar 16,2 procent.

Donders is nog tot en met maandag 16 december te zien bij RTL 5. De komende afleveringen werkt hij toe naar de lancering van zijn eigen huispakkenlijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen