Henny Huisman denkt SBS te kunnen helpen

Henny Huisman is erg dankbaar voor de actie van Beau van Erven Dorens om hem terug op het scherm te krijgen bij SBS 6. Hij denkt de zender ook zeker te kunnen helpen. Dat zegt de oud-presentator op 3FM. Huisman zou het een eer vinden. “Ik heb het idee dat ik me nog zo in kan zetten voor met name een zender die wel wat steun kan gebruiken. Dat is gewoon zo. De laatste show die ik gedaan heb was bij de EO in 2008: Korenslag. Dat had anderhalf miljoen kijkers“, zegt hij.

Het is niet de eerste keer dat er actie gevoerd wordt voor Huisman. “Een jaar terug had ik de Gielmobiel en toen zei Giel Beelen al: ‘Ik snap het niet. Die John de Mol heeft toch ook geen stront in zijn ogen?’ Toen deed hij ook spontaan een actie.

En nu zet Van Erven Dorens zich voor Huisman in. “Ik vond het zo ontzettend mooi. Ik dacht: waarom zou hij zich nou druk maken om een 62-jarige presentator? Maar de reacties die binnenkwamen… Het ontplofte.

Huisman heeft genoeg ideeën. “Ik heb wel veertien ideeën van mijn bedrijfje bij Talpa liggen. Het allerbelangrijkste is dat we een programma hebben wat gewoon gezellig is, leuk en vriendelijk.

Het hoeft niet per se op zaterdagavond. Die jongens Geer en Goor scoren op de donderdagavond.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen