Gratis live topvoetbal tijdens FOX Sports 10-daagse

Betaalzender FOX Sports International organiseert van 30 november tot en met 9 december de FOX Sports 10-daagse. Gedurende deze periode kunnen alle digitale tv-abonnees zonder enige kosten en geheel vrijblijvend grenzeloos genieten van topvoetbal. Dat heeft de zender laten weten. Meer dan 30 live voetbalwedstrijden uit internationale topcompetities als de Barclays Premier League, Serie A en DFB Pokal zullen voor vele Nederlanders live te volgen zijn.

Gedurende de actieperiode stellen alle tv-aanbieders de reguliere FOX Sports International kanalen gratis open (FOX Sports 2 en FOX Sports 4). Aanvullend maken Ziggo (kanaal 999), UPC (kanaal 15), KPN i-tv (kanaal 20) en Caiway (kanaal 19) een extra kanaal beschikbaar om FOX Sports International extra onder de aandacht te brengen bij hun digitale tv abonnees.

FOX Sports International is de voetbalzender van Nederland met volop exclusief internationaal topvoetbal uit de Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal en de UEFA Europa League.

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen