Gijs Staverman met Gijs 2.0 op Radio 2

Foto: KRO

Gijs 2.0 is de titel van de nieuwe radioshow die Gijs Staverman gaat maken voor de KRO op Radio 2. Op 2 januari is de eerste uitzending van het nieuwe lunchprogramma dat iedere werkdag te horen zal zijn van 12.00 tot 14.00 uur. Dat heeft de omroep laten weten. Staverman staat te popelen. “Het is wat ik het liefst doe: radio maken en ik heb enorm veel zin om te beginnen met Gijs 2.0. Het wordt het vrolijkste lunchprogramma van de Nederlandse radio“, zegt hij.

De luisteraar moet er een prettig gevoel aan overhouden en is na Gijs 2.0 weer helemaal bijgetankt en klaar voor de rest van de dag.”

Gijs 2.0 wordt volgens de KRO een vernieuwend en positief lunchprogramma waarvan muziek en het gesprek van de dag de belangrijkste ingrediënten zijn. “Staverman draait prettige muziek en praat de luisteraar bij over wat er in de wereld gebeurt op het gebied van actualiteit en entertainment.”

In juli werd bekend dat Gijs Staverman de overstap naar Radio 2 maakt. Hij presenteerde tot voor kort een dagelijks programma bij Q-Music.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen