‘Bas Muijs terug in Goede Tijden Slechte Tijden’

Bas Muijs keert terug in de spotlights. Hij maakt zijn rentree als Stefano Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat meldde Renate Verbaan gisterenavond laat in Show Laat. Sanders speelde van 1999 tot 2005 in de soap. Zijn grootste rol na zijn vertrek bij de soap was die van Italo in Voetbalvrouwen, maar recentelijk is hij in de vergetelheid geraakt. Daarom zet hij zich nu maar in voor goede doelen, onthulde hij recent. “Ik heb er nu de tijd voor“, gaf hij eerder deze maand toe.

Het is geen probleem dat Sanders terugkeert in de soap. In 2005 vertrok het personage voor onbepaalde tijd naar New York. In 2009 keerde hij nog even terug om zijn vriend Rik (Ferry Somogyi) bij te staan na het overlijden van zijn Anita.

RTL en producent Endemol willen niet reageren op het gerucht.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen