Spannende concurrentiestrijd op zaterdagavond

Foto: SBS/ElvinNederland 1, RTL 4 en SBS 6, de drie grote familiezenders van het land, gaan vanavond een spannende strijd met elkaar aan. Alle drie de stations lanceren prime time een nieuwe programmering. Waar Nederland 1 met de vertrouwde titels André van Duin en Overspel komt en RTL 4 een vernieuwd Holland’s Got Talent presenteert, is de zaterdag van SBS 6 compleet nieuw. Na Verliefd op Ibiza met steracteurs als Manuel Broekman, is er het veelbesproken Welkom bij de Kamara’s. 

Van alle stations heeft Nederland 1 op zaterdag de beste lead-in voor prime time met het Achtuurjournaal. Om half negen pakt ze uit met de registratie van André van Duins theatershow Ja Hoor… Daar Is Ie Weer. Het programma is opgeknipt in twee delen: volgende week is deel twee.

Direct na Van Duin start het nieuwe seizoen van de thrillerserie Overspel. Het eerste seizoen in 2011 was met gemiddeld een miljoen kijkers een succes en nu start de tweede serie.

RTL 4 lanceerde vorige week na Ik Hou Van Holland de nieuwe Daphne Bunskoek-show Volgende Week en die wordt vanavond voortgezet. Wel wordt ze nu voorafgegaan door een nieuw seizoen van Holland’s Got Talent, zonder Patricia Paay, maar met Chantal Janzen.

SBS 6 start om acht uur met de langverwachte serie Verliefd op Ibiza. “Hier ben ik acteur voor geworden”, glundert Broekman in De Telegraaf. “Mijn verhaallijn is heel uitdagend. Minder donker dan Feuten, maar een mens blijft een mens met geheimen. Ook op het oh zo mooie Ibiza.

Om negen uur wordt Welkom bij de Kamara’s ingestart, waarin een hele groep BN’ers drie weken lang in de maling wordt genomen. Ze dachten voor een tv-reeks te logeren bij een authentieke Afrikaanse stam, maar daar zaten stiekem Nederlandse acteurs tussen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen