‘Show Vandaag mutserige babbelbox-tv’

Foto: BNNShow Vandaag is een mutserige show waar Beau van Erven Dorens absoluut geen indruk mee maakt. Dat stelt tv-recensent Annemart van Rhee in AD. Van Rhee vraagt zich af in welk decor hij nu weer verdwaald is. “Je zag het hem zelf ook hardop denken. Wanhopig bijna. Geforceerd lachend om zijn krampachtig gepeins te camoufleren“, stelt ze. “En eerlijk Beau: wij begrijpen er ook geen drol van wat er nou show is aan zo’n ongemakkelijke Leen Bakker-bank met uitzicht op een grijze kade.

Ook de gastenlijst vindt ze flauw. Het lijkt wel de bedrijfskantine, vindt ze. “Zoveel collega’s – en SBS-figuranten van wie je r ook een aantal niet kende – zaten er tegenover je“, schrijft ze. “En zei je nou Roel Davevink tegen Dave Roelvink? Geeft niet hoor Beau, begrijpelijk.

We zien je worstelen met de vraag: wat voegt deze mutserige babbelbox-tv eigenlijk toe als je RTL Boulevard, DWDD, Tijd voor MAX en Koffietijd al hebt?

Show Vandaag is elke werkdag van half zes tot half zeven te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen