Sandra Schuurhof aan de slag voor WNL op Zondag

Sandra Schuurhof wordt een van de presentatoren van de talkshow WNL op Zondag, de opvolger van het vroegere Eva Jinek op Zondag. Ze maakt zondag haar debuut naast co-presentator Paul Jansen. Dat heeft WNL laten weten. Het gaat volgens WNL om een ‘regelmatig uitstapje naar de publieke omroep’, want Schuurhof blijft ook gewoon het gezicht van Hart van Nederland op SBS 6. “Ik ben heel blij met de kans die WNL en SBS 6 mij bieden“, zegt de presentatrice daar zelf over.

WNL en SBS hebben afspraken met elkaar gemaakt en daar plukt Schuurhof de vruchten van. “Het is een mooie gelegenheid om ook ervaring op te doen met het houden van langere interviews“, zegt ze.

Schuurhof heeft vertrouwen in een goede samenwerking. “Ik kom in een geolied team terecht en zie uit naar de samenwerking met de andere presentatoren.”

Laat ik benadrukken dat dit geen transfer is en ik met heel veel plezier blijf werken voor SBS 6 en Hart van Nederland. Daarin verandert er niets.

Dit weekend zijn in de Nederland 1-talkshow op zondagmorgen CDA-leider Sybrand Buma, Katja Schuurman en de Haagse behangkoning John van Zweden te gast.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen