Jeroen Pauw: ‘Eva Jinek heeft last van zenuwen’

Jeroen Pauw stelt dat zijn leerling Eva Jinek behoorlijk veel last heeft van zenuwen. Nog steeds is ze voor iedere uitzending nerveus. Dat vertelt hij in de VARAgids. Jinek leert er wel beter mee omgaan. “Eva heeft nog altijd last van nervositeit. Al gaat het iets beter. In het begin was het zo erg dat het voor haar bijna niet meer leuk was om het programma te maken. Eigenlijk moet het gewoon een keer mis gaan. Dat is niet erg. Dat gebeurt bij ons of bij Matthijs van Nieuwkerk ook.”

Pauw vindt het goed dat Jinek hem gevraagd heeft haar te coachen. “Dát ze het vraagt, zegt veel over haar zelfinzicht en ambitie. Eva ziet in dat ze iets wil worden wat ze nog niet is, daarom schakelt ze hulp in van iemand die zij goed vindt. We nemen met regelmaat interviews door die ze heeft gedaan.”

Dat is volgens Pauw een nuttig proces. “Als we haar interviews bekijken, weet ze meteen wat beter kan. Ze kan goed naar zichzelf kijken. Alleen bij Wilders heb ik haar vooraf geholpen.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen