Geer en Goor gaan voor twee miljoen kijkers

Gerard Joling en Gordon verwachten dat hun nieuwe tv-serie Geer en Goor: Effe Geen Cent Te Makken vanavond meer dan twee miljoen kijkers gaat scoren. Dat vertelden ze gisteren in RTL Boulevard. Vooral Gordon is optimistisch gestemd. “Ik denk dat het een groot succes gaat worden, maar je moet altijd afwachten. Als Hotter Than My Daughter 1,7 miljoen kijkers scoort op een woensdagavond, dan moeten wij toch 2 miljoen kijkers redden“, aldus de entertainer. 

Joling twijfelde nog even. “Dat is zeker inclusief de herhalingen? Nee? Nou, dan moet het zeker gaan lukken, met mij erbij“, gierde hij.

Albert Verlinde denkt dat het met herhalingen erbij weleens drie miljoen kijkers zou kunnen worden. “Gerard geloofde het inderdaad niet van Hotter Than My Daughter. Maar goed, hij komt van SBS 6. Daar zijn ze al blij als ze 275.000 kijkers halen”, gniffelde hij.

Verlinde is erg nieuwsgierig. “Het is heel spannend. Worden alle verwachtingen waarheid en is het zo leuk als iedereen zegt? Iedereen die het al gezien heeft zegt dat het hilarisch is en dat er ook een serieuze ondertoon is.

De grootste concurrent van Geer en Goor is het goed scorende Expeditie Robinson op RTL 5. “Het is pittig, maar RTL heeft het eerder gehad dat de donderdagavond heel zwaar beladen is“, besluit Verlinde.

Geer en Goor: Effe Geen Cent Te Makken begint om 20.30 uur, direct na kijkcijferhit Goede Tijden Slechte Tijden. Aansluitend om 21.30 uur beleeft Johnny de Mol zijn entree op RTL 4 met zijn nieuwe tv-serie SynDROOM.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen