Jack Spijkerman doet Koning Voetbal op RTL 7

Geplaatst op Fri 18 Oct 2013 om 16:00

Het nieuwe programma dat Jack Spijkerman gaat presenteren voor RTL, is de quiz Koning Voetbal op RTL 7. De teamcaptains in de show zijn Johnny de Mol en Viggo Waas. Dat heeft het tv-station laten weten. Koning Voetbal is vanaf 18 november elke maandag te zien na Voetbal International. “Voor een mannenzender als RTL 7 is dit wel een jongensdroom die uitkomt: één tv-show met daarin voetbal, kennis, competitie en zeker ook humor”, zegt zenderbaas Marco Louwerens

Beide teamcaptains stellen elke week een bekende profvoetballer en een BN’er met een bovengemiddelde voorliefde voor het voetbal op. Aan het eind van elke uitzending wordt duidelijk welk team het grootste voetbalhart heeft.

Elke aflevering duurt een uur. “Maar mocht men daar niet genoeg aan hebben, dan komt er ook een app om de eigen voetbalkennis te testen én op peil te houden.”

Koning Voetbal wordt geproduceerd door Infostrada Sports, tevens producent van Voetbal International.
26 Reacties op “Jack Spijkerman doet Koning Voetbal op RTL 7”


 1. Simon

  Leuk! Eindelijk eens een fatsoenlijk programma na VI. Dat Leven als een prof en die Voetbalfans hebben we nu wel een keer gezien.

 2. Dennis

  Lijkt me leuk!

 3. MediawatchNL

  Hmm. Waarom Johnny de Mol? Denk niet echt dat hij past bij RTL7 en zijn publiek. Viggo Waas is daarentegen een topkeuze. Peter Heerschop niet beschikbaar (of zou dat te veel van het goede zijn naast dat nieuwe RTL4-programma)?

 4. Hank B.M.

  Nieuwe programma’s moet je altijd een kans geven (als je van voetbal houdt)

 5. waldy

  jack spijkerman en johny de mol? bwøårk, ik moet kоtsen!!

 6. Anonymous

  SBS 6 start met nieuwe vormgeving vanaf a.s. maandag, nu op de zappen website!

 7. Tuurlijk joh

  @Anonymous
  Fri 18 Oct 2013 om 16:44

  Ga dоοd. Niemand gelooft jou.

 8. Marc

  Mooi, eindelijk. Kan het persbericht alleen nergens vinden op die website.

 9. Marc

  1 van de vele hoaxes dus. Tjonge jonge.

 10. Brenda

  @Marc

  Hoe vaak is jou nu al niet gezegd dat deze gast uit zijn nek zwamt? En toch kijken hè! Waardoor meneer nu weer helemaal dubbel ligt, want missie geslaagd. En hij ligt nog verder dubbel omdat ik je er steeds op moet wijzen dat je hem niet moet geloven, dus dit was meteen ook mijn laatste reactie hierop. Jij bent gewoon onverbeterlijk.

 11. Vic

  Kijk, met zo’n programma kan RTL7 nog verder doorgroeien. Nu nog een comeback voor Studio Spaan!

  En misschien toch beter om de KNVB beker rechten weer terug te kopen van SBS: die zetten de samenvattingen altijd om 23.30 op SBS6 of weggemoffeld op Veronica.
  Op RTL7 scoorden de live-wedstrijden van de KNVB beker altijd torenhoog. De finale was altijd een goede lead-in voor een nieuw programma of een film-premiere.

  RTL7 scoort met Voetbal (VI, Europa League), Films (echte mannenfilms zoals Rambo en Die Hard) en andere sporten (Darts – even hoge scores als vroeger op SBS6, en Vechtsporten, zit ook regelmatig boven de 400.000 kijkers).

 12. Marc

  @Brenda: maak je niet druk zeg, doos.

 13. Anonymous

  Persbericht stond er echt hoor, ik geloof dat het er wel een kwartiertje heeft op gestaan, maar om onduidelijke reden er weer af gehaald. Wellicht stond er verkeerde info in en komt het zo weer online. Even afwachten dus.

 14. Marc

  @Anonymous: tuurlijk jochie. Droom zacht.

 15. Brenda

  @Marc

  Jij bent gewoon zelf die gast die hier steeds anoniеm over die zogenaamde nieuwe vormgeving loopt te spаmmen, аchterbаkse snіkkellіkker. En nog schеlden ook? Ga lekker in de gierput zitten, boertie van buut’n, en kom er nooit meer uit.

 16. Marc

  @Brenda: Ja, en de paus is hetero…Ga toch weg.

 17. Marc

  @Brenda: ben je weer ongеsteld, of zo, rauwe snоl!

 18. Anonymous

  @Brenda, gaat het een beetje? Hulp nodig?

 19. Goro

  @Brenda

  Haha, snіkkellіkker nog wel. :D

 20. Anonymous

  Ok johnny wordt overal ingezet. Handig. Verder is dit zo’n oud format dat ze afgestoft hebben. Lijkt overigens erg op een talpa format.

 21. Bamibal

  Johny de mol is te zien op Sbs 6 , rtl 4 en nu ook al rtl 7 ??

 22. De boer

  Ai, gedegradeerd ;)

 23. Anonymous

  Gewoon een voort borduur van het geflopte Talpa programma “Cafe de Sport” maar dan in spelletjes -vorm.

  Maar op een RTL-zender zal het wel weer goed scoren, al helemaal omdat de hypocriete tvkijkende kuddedier denkt dat er geen andere tv zenders bestaan dan dat van RTL.

 24. Apie

  Gadverdamme.

 25. Ik

  @Anonymous
  Ik kijk dagelijks op zap… wellicht uurlijks.. en het strond er niet op..
  en Who cares about sbs..

 26. Anonymous

  Even voor de duidelijkheid.. Dat is echt geen Hoax. Er komt echt een nieuwe vormgeving, ik heb de nieuwe aftiteling namelijk al gezien. Alle programma’s vanaf Dinsdag zullen deze nieuwe vormgeving hebben. Ik denk dus dat de rest van de vormgeving ook mee gaat (niet alleen de aftiteling).

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.