Floortje Dessing prijst Johnny de Mol

Floortje Dessing vindt Johnny de Mol een groot tv-talent. Dat vertelt de presentatrice vandaag in dagblad Spits. Dessing en De Mol gaan samen op reis in de aflevering van Waar is De Mol die vanavond te zien is op SBS 6. “We doen al zeven jaar hetzelfde werk en het was gewoon heel grappig om samen op reis te zijn. Ik vond Johnny erg professioneel. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ook al haalden we een nacht door, de volgende dag stond hij er. Hij weet precies wat hij wil.” 

Dessing bewondert De Mol. “Hij is echt een talent. Dat is niet om een veer in zijn kont te steken, maar hij is gewoon een gangmaker. Die gozer kan alles op zijn kop zetten. Jammer dat het programma stopt“, zegt ze.

Zelf vond Dessing de opnames best lastig. “Ik vond het heel moeilijk om een week lang over mezelf te praten. Het ligt me meer om dingen te bekijken en anderen aan het woord te laten. Ik ben meer een televisiemaker, niet iemand die staat te trappelen om in de belangstelling te staan.”

De week erna ging ik naar Japan en was ontzettend blij dat ik weer mijn eigen programma kon maken. Ik vond het echt te gek hoor, maar ik ben er niet zo van dat het om mij draait.

Op de vraag of ze niet vreest dat de bezuinigingen het einde van haar reisprogramma’s betekenen, zegt ze: “Ik houd er rekening mee. Daar ga ik niet krampachtig over doen. Ik ben altijd bezig met plannen B! Ik heb een uitgeverij, twee winkels, ben bezig met een idee voor een documentaire. Mijn programma’s zijn niet de enige vis in de vijver.

Teruggaan naar RTL ziet ze niet zitten. “Nee. Ik heb acht jaar lang met ontzettend veel plezier bij RTL gewerkt, maar dat was toen. Daar ben ik klaar mee.

Waar is De Mol is om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen