Eva Jinek gek op Extreme Makeover

Foto: RTLEva Jinek kijkt in haar vrije tijd weinig intellectuele televisieprogramma’s. Zo is ze fan van de hulpshow Extreme Makeover. Dat geeft de presentatrice aan in Avrobode. Jinek kijkt vooral televisie om te ontspannen. “Als ik wil afkicken van mijn werk, kijk ik Extreme Makeover: Home Edition. In een week tijd krijgt een gezin met problemen een nieuw huis en de hele buurt staat te juichen. Ik houd het nooit droog. En ik ben verslaafd aan Entourage, over een Hollywoodster uit The Bronx“, zegt ze.

Ze compenseert haar tv-gedrag met het lezen van boeken. “Kafka op het strand van Haruki Murakami. Meesterlijk. Ik kan niet goed uitleggen waarover het gaat, het is een andere wereld waar je ingezogen wordt.”

Als ik het lees denk ik: wat wordt er toch een kunst gemaakt.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen