‘Wie Ben Ik? rommelig en luidruchtig’

De terugkeer van Wie Ben Ik? bracht zaterdag letterlijk een hoop lawaai met zich mee. Dat schrijft tv-recensent Marcel Peereboom Voller vandaag in Telegraaf. Voller is weinig enthousiast. “Wie Ben Ik was rommelig en vooral luidruchtig: de microfoon van Wendy van Dijk overstuurde zelfs wanneer zij moest schreeuwen om boven het verbale geweld van panelleden Gordon, Paul de Leeuw en Jandino Asporaat uit te komen“, aldus de recensent van ’s lands grootste krant.

Nog net kwamen er bij Voller geen oordopjes aan te pas. Hij is gewend dat het geluid zachter moet als hij naar de commerciëlen zapt, maar, zo zegt hij, “nu was het verschil in volume echter groter dan ooit.”

Wie Ben Ik? vormt volgens hem een toepasselijke lead-in voor Ik Hou Van Holland. “Maar het is wat veel van het ‘goede’, zoveel luidruchtige meligheid van acht tot half elf.”

Soortgelijke kritiek was ook te horen op internet. Veel kijkers vonden het programma wat luidruchtig. Er werd echter wel massaal gekeken: de aftrap trok maar liefst 1,5 miljoen kijkers.

De hele column van Voller is vandaag te lezen in De Telegraaf.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen