Humberto Tan nu tegenover Pauw en Witteman

Humberto Tan belandt vanavond met RTL Late Night in een nieuw speelveld. Na een week te hebben geconcurreerd met Knevel & Van den Brink, staat hij de komende maanden recht tegenover het wat beter bekeken Pauw & Witteman. Tan kan in elk geval terugkijken op een mooie eerste week. Hij kwam met RTL Late Night uit op gemiddeld 703.000 kijkers, terwijl Knevel & Van den Brink er gemiddeld 702.000 had. RTL Late Night kende echter een veel grilliger kijkcijferverloop.

Doordat Knevel & Van den Brink constanter scoorde – op alle avonden scoorde ze meer dan 650.000 kijkers en op drie avonden tussen de 700.000 en 750.000 kijkers-, wist ze RTL Late Night op drie van de twee avonden te verslaan.

RTL Late Night kende pieken en dalen. De minst bekeken uitzending, die van dinsdag, trok 544.000 kijkers, terwijl er vrijdag direct na kijkcijferhit The Voice bijna 1,1 miljoen mensen op de show afstemden.

Hoe dan ook heeft RTL 4 zich verbeterd op het tijdslot half elf tot half twaalf. Een week ervoor trok het station op dit uur nog gemiddeld zo’n 420.000 kijkers.

Wie vanavond aanschuiven in Pauw & Witteman is nog onduidelijk. RTL Late Night ontvangt in elk geval Sophie Hilbrand en Frits Wester.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen