Louis Talpe: ‘Tijd voor nieuwe uitdaging’

Louis Talpe is vertrokken uit Goede Tijden Slechte Tijden, omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Dat heeft de acteur laten weten op de website van de soapserie. Maandag was in de soapserie te zien dat zijn personage Mike Brandt te pletter viel na een parachutesprong. “Ik ben iemand die graag nieuwe dingen doet, zoals GTST een paar jaar terug. Dit jaar kreeg ik een paar aanbiedingen om te acteren in nieuwe series en een groot theaterstuk in België. Ik proef graag van nieuwe dingen.” 

Beide doen is volgens Talpe niet te doen. “GTST is helaas heel erg fulltime en bijna niet te combineren met andere dingen. In mijn geval heb ik ervoor gekozen om nieuwe dingen te leren en met nieuwe mensen samen te werken.”

Al met al kijkt de Vlaming terug op een mooie tijd. “GTST is een fantastische familie vol talentvolle mensen, die de serie blijven dragen. Het is een eer om daar deel van te hebben uitgemaakt, absoluut.”

Ik kom sowieso terug op de Nederlandse televisie en blijf vooral genieten van GTST. Het zit goed in elkaar en er wordt veel moeite voor gedaan.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen