GTST-sterren balen van exit Louis Talpe

De sterren van Goede Tijden Slechte Tijden balen er flink van dat Louis Talpe de serie heeft verlaten. Dat lieten ze gisteren weten in de late editie van Shownieuws. Ferry Somogyi, Rik de Jong in de serie, vindt het jammer dat Talpe’s personage Mike Brandt door een fatale parachutesprong niet langer leeft. “Ik vind Louis een ontzettend toffe gozer. Ik hem ook opgezocht in België, ik mag hem graag. Ik vind hem echt een heel goede acteur, een toffe gast. Ik baal serieus dat hij eruit is.” 

Jette van der Meij, Laura in de serie, denkt daar hetzelfde over. “Ontzettend jammer. Een heel erg goede jongen en een fijne collega. Wel jammer. Maar hij is al weer hartstikke bezig met allerlei andere dingen.”

Ook Ruud Feltkamp, Noud in de serie, gaat Talpe missen. “Ik kon gewoon altijd lekker met hem spelen en dat ga ik wel echt missen. Absoluut.

Het was gewoon altijd gezellig op de gang enzo“, aldus Ferry Doedens (Lucas). En Gigi Ravelli (Lorena): “Ferry mist hem gewoon, omdat hij altijd zonder shirt op de gang liep.

Erik de Vogel (Ludo) is nuchter. “Afscheid nemen hoort erbij in dit vak. Er zijn veel collega’s al vertrokken uit de serie ooit en dat is met Louis nu ook gebeurd.

Zijn partner Caroline de Bruijn (Janine) is hoopvol. “Zelfs al val je te pletter, dat wil niet zeggen dat je in wat voor hoedanigheid dan ook kan terugkeren. We hebben hem natuurlijk niet gezien, hè.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen