Loretta wil boodschap kwijt via Twitter

Foto: Mike van den ToornLoretta Schrijver gebruikt Twitter om boodschappen te verkondigen die ze niet op televisie kwijt kan. Dat vertelt de RTL 4-ster in weekblad Story. Schrijver gebruikt het medium puur daarvoor. “Ik Twitter nooit iets over mij persoonlijk. Who cares? Wel pleit ik al heel lang voor meer aandacht voor het dierenwelzijn. Het lot van de beestjes gaat me erg aan het hart. Want in al die jaren dat ik bij de tv heb gewerkt, was ik een roepende in de woestijn. Het werd gebagatelliseerd wat ik zei.” 

Dat is nu wel anders, stelt ze. “Nu zit ik sinds twee jaar op Twitter en een halfjaar op Facebook en ontdek dat er tal van anderen zijn die net zo bezig zijn met de beestjes als ik. Nu kan ik doen wat ik al die voorgaande jaren heb willen doen.”

Er was altijd alleen maar televisie, maar nu zijn er zoveel andere manieren om je boodschap over het dierenwelzijn te verspreiden. Ik geniet er enorm van dat je via internet razendsnel een bericht wereldkundig kunt maken. Daarom doe ik mee!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen