Kleinzoon Paul ziet Matthijs ook als opa

Foto: Leendert JansenDe kleinzoon van Paul Witteman ziet Matthijs van Nieuwkerk ook als zijn opa. Dat schrijft hij in VARAgids. Witteman vindt het leven als opa geweldig. “Het beeld dat mijn tweejarige kleinzoon met open armen naar de deur rent als hij me heeft zien aankomen, gaat nooit meer uit mijn geheugen. ‘Opa’, roept hij tot hij in mijn armen belandt. Hij roept overigens ook ‘opa’ als hij Matthijs van Nieuwkerk op tv ziet. Een acceptabele verklaring daarvoor is nog niet gevonden. Iets met tv, denk ik.

De VARA-ster doet zijn uitspraken tot zijn woord in zijn column. “De hoofdredacteur van de VARAgids waarschuwde me lang geleden dat de legitimiteit van een column verdwijnt zodra je over je kinderen of kleinkinderen gaat schrijven.”

Dat was voordat mijn nichtje Sylvia Witteman en Aaf Brandt Corstius het genre in de Volkskrant salonfähig maakten. Dus mag ik heel even?

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen