Inge Ipenburg niet blij met verloop Atlas

Foto: RTLInge Ipenburg vindt achteraf gezien dat zij niet goed is ingelicht over haar deelname aan de AVRO-show Atlas, die elke maandagavond op Nederland 3 te zien is. Dat vertelt de actrice in Avrobode. Ipenburg is niet blij met het verloop van de opnames. “Het programma was een aaneenschakeling van bijzondere ervaringen. Wel had ik liever vooraf geweten dat er gaandeweg nieuwe kandidaten bijkwamen. Nu had ik het gevoel een spel te spelen zonder de regels te kennen.” 

Toen ze werd gevraagd, hoefde Ipenburg niet lang te twijfelen. “Ik ken veel Afrikaanse landen, maar het noorden had ik nog nooit bezocht. Atlas was daarom een buitenkans.”

Ik was goed voorbereid op de tocht, maar ik wist ook wel dat ik het tijdens fysieke opdrachten af ging leggen tegen de jongeren. Daarom spaarde ik mijn krachten en greep ik mijn kans bij de taken waarbij ik mijn hersens moest gebruiken.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen