Eva Jinek gierde om Geert Wilders

Foto: RTLEva Jinek vond het erg gezellig dat Geert Wilders zich vorig seizoen door haar liet interviewen op tv. Dat zegt de presentatrice in Mikro Gids. Wilders was volgens de tv-ster een grapjas. “Voor de uitzending babbelden we kort en zei ik dat ik net terug was van een leuke, korte vakantie in Egypte met mijn vriend Freek. Als het interview eenmaal bezig is, knalt in beeld ineens het knoopje van mijn jasje eraf. Ik maak er een luchtige opmerking over en we praten verder“, begint Jinek.

Wanneer later een filmpje wordt gestart en we even niet in beeld zijnm leunt Wilders naar voren en zegt: ‘Eva, die vakantie was zeker all inclusive, hè?’ Alsof ik daar gigantisch was aangekomen en niet meer in mijn kleren paste. Ik moest daar erg om lachen.”

Op televisie was dat niet te zien. “Het interview was een vrij hard en zakelijk gesprek. Dat deel ging goed. Maar de lichtere en humoristische kant van Wilders had ik ook graag in mijn uitzendingen laten zien, maar dat lukte me dus alleen achter de schermen.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen