De Man Met De Hamer levert opnieuw kijkers in

De komedieserie De Man Met De Hamer met Jeroen en Martijn Krabbé heeft zondagavond opnieuw kijkers ingeleverd op RTL 4. De derde aflevering noteerde bijna 1,2 miljoen kijkers, goed voor 15,9 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Man Met De Hamer trapte op 15 september af met dik 1,5 miljoen kijkers, een week later waren dat er bijna 1,3 miljoen en nu dus 1,2 miljoen. Van het oorspronkelijke kijkerspubliek is nog iets meer dan 80 procent over.

Hoewel de ‘dramedy’ voor de tweede week op rij kijkers heeft verloren, blijft De Man Met De Hamer de nummer drie op prime time, direct na de Nederland 1-hits Een tegen 100 en De Reünie, die over de twee miljoen kijkers scoorden.

Voor RTL 4 is De Man Met De Hamer nog steeds een grote verbetering in het tijdslot op de zondagavond. Op de laatste zondag zonder de Krabbé-serie keken er op hetzelfde tijdstip nog 727.000 mensen naar Code 37.

De Man Met De Hamer wordt uitgezonden na Wendy van Dijks tv-serie Obese: Hoe Is Het Nu Met. Na twee keer bijna 1,2 miljoen kijkers te hebben gescoord, zat ze nu op 1,1 miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen