Cilly Dartell wil werkloosheid voorkomen

Foto: MAXCilly Dartell vindt het ‘zo jammer’ dat de media haar zo negatief benaderden nadat duidelijk werd dat haar talkshow Studio MAX Live na dit seizoen ophoudt te bestaan. Dat zegt de presentatrice in Mikro Gids. Een negatieve benadering, vindt de presentatrice, die hiervoor werkzaam was bij Hart van Nederland. “Jan Slagter had het nog niet bekendgemaakt of mijn telefoon stond roodgloeiend. ‘Oh wat rot, je komt weer zonder werk te zitten’, werd gezegd. Zo sta ik er totaal niet in.” 

Dartell is strijdbaar. “Mijn medepresentator Frank du Mosch en ik gaan het komende seizoen zó spraakmakend maken, dat niemand meer om Studio Max Live heen kan. Als het dan toch stopt, is het heel spijtig, maar daar ga ik niet nu al om sippen.”

Ze geniet nog elke dag van de talkshow. “De avond voor een uitzending van Studio MAX Live lees ik me tot tien uur ’s avonds in. Als de interviews de volgende dag zo sprankelend, grappig, interessant of emotioneel zijn als ik had gehoopt, dan ben ik na afloop euforisch.”

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen