Tv-show Tim Hofman wint TV Lab-award

Geplaatst op za 17 aug 2013 om 10:24

Het programma Mijn 5000 Vrienden van BNN-gezicht Tim Hofman heeft vrijdag de TV Lab Award gewonnen. Hij kreeg van TV Lab-presentator Jelte Sondij een 3D-geprint TV Lab-mannetje uitgereikt. Dat was te zien op Nederland 3. Roek Lips, zenderbaas, is blij met de aandacht voor TV Lab en met de winnaar van de themaweek. “Ik ga met de winnaar en de omroep om tafel om te kijken of we een plek voor Mijn 5.000 vrienden in het programmaschema kunnen vinden“, zo vertelt hij.

Hofman is buitengewoon blij. “Ik ben echt fucking blij. Dit is niet alleen een prijs voor de makers en mij als presentator, maar ook voor al mijn digitale vrienden. We willen er met zijn allen een te gekke serie van gaan maken!

De kijkers van Nederland 3 gaven het programma waarin Hofman op bezoek gaat bij zijn facebookvrienden, een 9,2. Andere programma’s die goed gewaardeerd werden zijn Ali B en de 40 wensen met een 9,1 en Mag ik met je mee op reis? met een 8,6.

Tijdens TV Lab presenteerden de omroepen afgelopen week hun nieuwste programma-ideeën op Nederland 3 en mocht de kijker aangeven welk format volgens hen een plek op televisie verdient en waarom.

Het meest bekeken TV Lab-programma was Ali B en de 40 wensen, vrijdag goed voor 361.000 kijkers.
13 Reacties op “Tv-show Tim Hofman wint TV Lab-award”


 1. Anoniem

  Tim hofman lekkerding, ik hou echt van de jongen

 2. Marc

  Studentikoos nontalent, niets meer, niets minder. Verschrikkelijk.

 3. Paul

  Ziet er beetje eng uit op die foto

 4. Potlood

  Beter dat programma van Tim dan weer een flut show met ALI

 5. Anoniem

  Niet bepaald prettig om naar te kijken… enge vent.

 6. Bamibal

  Beter won Katje en Nicolette met mag ik met je mee… !! veel beter en vernieuwend

 7. Mark

  Lekker ding? Grote sukkel! Beetje overdreven stoer doen omdat je bij BNN zit en dan denken dat alles mag. Nog erger dan al die lui bij Powned/GeenStijl.

  Bij Ranking The Stars was ie ook al irritant. Kots aan alle betwetertjes.

 8. Anoniem

  Ben niet echt een fan van deze jongen maar dit programma deed ie best leuk. Het format Mijn 5000 vrienden zo leuk zijn voor de zomer volgend jaar. Met een algemene Facebook van BNN met alle presentatoren van BNN die dan door het hele land op bezoek gaan bij de facebook vrienden.

 9. Anoniem

  @ Mark Dan kijk je er toch gewoon niet naar!

 10. Karel de Klepperkoning

  Wat een griezel! Al was hij de laatste man (nou ja) op de wereld, dan nog zou ik hem niet moeten. Je zou als meid spontaan lesbisch worden. Laten we eerlijk zijn, hem wil je NIET ’s avonds laat op straat tegenkomen. Brrrrrr!!

 11. Stefan

  Haha dit programma was N-I-K-S. Heb alles gezien en dat programma van Martine Santifort was het beste. Dit was een inzending van de KRO. Ondanks dat dit programma niet heeft gewonnen zal het programma toch worden uitgevoerd (voorspel ik). Erger zelfs… ik voorspel het een hoge nominatie bij de Televizier Awards. Iedereen die het niet heeft gezien en een beetje geinteresseerd is in kwalitatieve televisie raad ik aan het terug te kijken.

 12. Pluk van de Pettenflat

  Dus je gaat tv lab toestaan en dan kom je met deze zin: “Ik ga met de winnaar en de omroep om tafel om te kijken of we een plek voor Mijn 5.000 vrienden in het programmaschema kunnen vinden“. Leuk misschien is er dus ergens heel diep en ver wellicht, bij toeval een plekje. Mijn vraag dan: “is dat hele tv lab dan wel een toegevoegde waarde?”

 13. Bran

  Wat moeten we met deze zwerver met zijn programma. Hij vreet onze centen op met zijn suffe NL 3 gewauwel. En denk je dat hij er iets nuttigs mee doet, zoals het hoognodige bezoek aan een kapper? Vergeet het maar. Bruggeslaper!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.