Tv-show Tim Hofman wint TV Lab-award

Het programma Mijn 5000 Vrienden van BNN-gezicht Tim Hofman heeft vrijdag de TV Lab Award gewonnen. Hij kreeg van TV Lab-presentator Jelte Sondij een 3D-geprint TV Lab-mannetje uitgereikt. Dat was te zien op Nederland 3. Roek Lips, zenderbaas, is blij met de aandacht voor TV Lab en met de winnaar van de themaweek. “Ik ga met de winnaar en de omroep om tafel om te kijken of we een plek voor Mijn 5.000 vrienden in het programmaschema kunnen vinden“, zo vertelt hij.

Hofman is buitengewoon blij. “Ik ben echt fucking blij. Dit is niet alleen een prijs voor de makers en mij als presentator, maar ook voor al mijn digitale vrienden. We willen er met zijn allen een te gekke serie van gaan maken!

De kijkers van Nederland 3 gaven het programma waarin Hofman op bezoek gaat bij zijn facebookvrienden, een 9,2. Andere programma’s die goed gewaardeerd werden zijn Ali B en de 40 wensen met een 9,1 en Mag ik met je mee op reis? met een 8,6.

Tijdens TV Lab presenteerden de omroepen afgelopen week hun nieuwste programma-ideeën op Nederland 3 en mocht de kijker aangeven welk format volgens hen een plek op televisie verdient en waarom.

Het meest bekeken TV Lab-programma was Ali B en de 40 wensen, vrijdag goed voor 361.000 kijkers.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen