‘Studio Sport is oude mannen-tv’

Foto: NOSStudio Sport is verworden tot een saai, achterhaald programma voor senioren. Dat zegt journalist Mark Koster, mede-oprichter van The Post Online, op Radio 1. Koster is nu al groot fan van FOX Sports, dat afgelopen weekend van start ging. “Ik ben zeer, zeer, zeer onder de indruk. Als je dit hebt gevolgd, heb je Studio Sport niet meer nodig. Dat valt me ook steeds meer op. Het is oubollig, het is saai. Studio Sport is echt een traag en saai programma geworden. Ik vind het oude mannen-tv.

Hij krijgt rillingen van Studio Sport. “Het meest tragische moment vind ik altijd dat Jack van Gelder om kwart over acht binnen komt strompelen en zegt: ‘Jongens, kom straks nog even kijken.’ Het is echt heel erg, daar moeten ze wat aan doen.

FOX is volgens hem de toekomst. “Ik ben echt zeer blij verrast. Eredivisie Live was ook heel goed; dat hebben ze onder de radar mooi opgebouwd, het was Hollands en een beetje knullig. Maar nu waren de logo’s lekker en de leaders waren ook super Amerikaans. De inhoud is ook nog meer aangepunt.

Ik denk dat zij op den duur groter zijn dan Studio Sport en Studio Sport zich af moet vragen of zij zo door kunnen gaan.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen