Woede om homo-opmerkingen René van der Gijp

Foto: RTLRené van der Gijp heeft zich de woede op de hals gehaald van veel mensen met opmerkingen die hij maandag in Voetbal International maakte over homo’s in de voetballerij. Dat is onder meer te lezen op Twitter. Ook bekende Nederlanders reageren geschrokken op de uitlatingen van Van der Gijp, die stelt dat voetbal geen sport voor homo’s is, omdat zij in een kapperszaak thuis zouden horen. “Ben groot fan van Gijp maar hij lult echt uit z’n nek over homo’s en voetbal“, zegt Coen Swijnenberg.

Ook Cornald Maas is het oneens met Van der Gijp. “Ons orakel René van der Gijp: homo’s weten al op hun 14de dat ze homo zijn, en dan ga ze in het weekend in een kapperszaak werken.

Bob van Oosterhout, directeur van sportmarketingbedrijf Triple Double, is bedroefd. “Wat afgelopen weekend door de KNVB is opgebouwd, wordt door Van der Gijp in 3 minuten VI weer afgebroken. Onwerkelijk..

Voetbal International trok maandag 691.000 kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen