Humberto wil RTL Boulevard-sterren in RTL Late Night

Foto: Nick van OrmondtHumberto Tan ziet de deskundigen van RTL Boulevard graag terug in zijn late night-talkshow RTL Late Night. Dat zegt de presentator vandaag in De Telegraaf. Tan wil gebruikmaken van hun deskundigheid. “We zullen zeker gebruik maken van de expertise die Boulevard in huis heeft. We zouden wel gek zijn om bij nieuws rond het koningshuis niet Peter van der Vorst of Marc van der Linden uit te nodigen. Bij criminaliteit ligt het voor de hand dat we John van den Heuvel vragen.” 

En Albert Verlinde zou te gast kunnen zijn als er groot entertainmentnieuws is. Tegelijkertijd moet je niet de balans uit het oog verliezen; je kunt niet elke avond alleen RTL-collega’s interviewen.”

Het zal met concurrenten als DWDD en Pauw & Witteman een flinke gastenbattle worden. “Ik sta achter met 0-5, maar daardoor laat ik me niet ontmoedigen. Ik geloof ook heel erg in het team dat we nu hebben.

Er ligt volgens Tan ‘geen streefcijfer’. “Wij gaan gewoon beginnen. Nu kijken vanaf 22.30 uur tussen 300.000 en 600.000 mensen, dat moeten er natuurlijk niet minder worden. RTL is en blijft een commerciële zender.”

Erland wil het programma in elk geval ruim de tijd geven. Maar goed, als het na enkele maanden nog steeds niks is, dan moet je je gaan afvragen of het zinvol is om het te blijven maken.

RTL Late Night gaat op 26 augustus in première.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen