GTST-sterren krijgen tips tegen uitlekken

Foto: Rayzor & SharpDe acteurs uit Goede Tijden Slechte Tijden hebben van hun werkgever vele tips gekregen over hoe ze de afloop van de zomercliff het best geheim kunnen houden. Dat vertelt acteur Ruud Feltkamp in weekblad Weekend. Eén castlid heeft de parachutesprong uit de zomercliff niet overleefd, namelijk Mike of Nina. “Bij Endemol en RTL zijn ze er heel erg op gebrand dat we onze mond houden, daarom krijgen we allerlei tips mee om te voorkomen dat de verhaallijn uitlekt“, zegt Feltkamp.

De acteurs moeten met vele zaken rekening houden. “We beginnen nu weer met de opnames, maar een aantal mensen kan dan niet op Twitter een bericht zetten als: ‘Ik ben weer op weg naar de studio.’ Maar verspreken gaat zo makkelijk.

Inmiddels is duidelijk dat zijn personage Noud nog wel leeft. “Het is prettig dat dat nu in de openbaarheid is, want dan hoef ik mijn mond niet meer te houden. Het is echt heel moeilijk om maandenlang voortdurend op je woorden te moeten letten.

Je kunt eigenlijk niet eens zeggen dat je een paar weken vakantie hebt, want dan weet iedereen dat je na de zomerstop weer in de studio wordt verwacht en dat je dus niet dood bent.

Foto: Rayzor & Sharp

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen