Gijp vond Waar is De Mol ‘vrij vermoeiend’

René van der Gijp vond de opnames van het programma Waar is De Mol met Johnny de Mol ‘vrij vermoeiend’. Dat vertelt de voetbalanalist in Veronica Magazine. Vooral de loopjes om het programma op te leuken vindt Van der Gijp slaapverwekkend. “Het is vrij vermoeiend. Op een gegeven moment heb je ook zoiets van ‘Hebbie het er nou een keertje op staan?’ Dan heb je al zo vreselijk veel gefilmd en komen ze op het idee om nog maar een keer in een bus te gaan zitten.”

Toch baalde hij niet van de tv-makers. “Prima mensen verder hoor. Ze hadden – heel lief, weet je wel – alles voor me geregeld. Hapjes, drankjes, eten, drinken. Ik heb het hartstikke gezellig gehad met die mensen, maar dat gedraai…

Het was Van der Gijp naar eigen zeggen te doen om een wedstrijd van FC Barcelona, waar hij voor de show heen mocht. “Maar ik heb ook vijf uur in een bus gezeten om naar een onbewoond gebied te gaan waar dan een tent stond. Dus ik zeg tegen John: ‘Joh, hadden we die tent niet gewoon op het strand neer kenne zetten?’ Daar zaten we viér minuten vandaan, hahaha.

Zou allemaal een stuk makkelijker zijn geweest voor die – nou, wat zal het zijn – 3 minuten televisie. Had dat tentje gewoon op een strand gezet en een beetje slim gefilmd, dan had het ook net geleken alsof we op een onbewoond eiland zaten.”

Al met al viel het hem best mee. “Het was twee keer per dag tien minuten babbelen met Johnny en verder filmen op de fiets, filmen met het rijden, filmen in de tent, filmen uit de tent, filmen met de barbecue, filmen ná de barbecue, hahaha. ‘Stap nog effe uit de auto Gijp.’ Even erin, even eruit. Doe. Nog. Even. Een. Loopje.

Hahaha. Godverdomme, een lóópje doen! Ben je wel goed bij je hoofd? Hahaha.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen