Sylvie van der Vaart laat media links liggen

Foto: Mike van den ToornSylvie van der Vaart gaat voortaan op een andere manier om met de media. Dat vertelt de presentatrice in Grazia. Van der Vaart was gewend om haar hele hebben en houden te delen via media, maar is nu terughoudender. “Ik zeg altijd dat 2013 mijn jaar van de vrijheid is. Ik heb veel geleerd tijdens mijn huwelijk, waarbij we van alles met iedereen deelden en heb me voorgenomen om het nu anders aan te pakken“, zegt ze over het besluit om haar privé nu buiten de media te houden.

Ze heeft geen zin meer in die aandacht. “Ik heb het allemaal gehoord en gelezen en heb daarvan geleerd. Ik leef gewoon mijn leven en probeer alles zo goed mogelijk te combineren; mijn werk en mijn leven als single moeder, zonder dat met iedereen te delen. En, heel belangrijk: ik geniet iedere dag.

De Nederlandse tv-ster met succes in Duitsland is naar eigen zeggen minder ‘girly’ geworden sinds haar geruchtmakende scheiding met Rafael. “Mijn make-up bijvoorbeeld, die draag ik eigenlijk amper nog. En ik loop niet meer de hele dag op hakken rond. Ik ben wat relaxter geworden.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen