Prinsjesdag-debat komt prime time op televisie

Foto: Nick van OrmondtHet jaarlijkse debat na Prinsjesdag is dit jaar voor het eerst een televisiedebat. Het debat van de fractieleiders zal op 17 september prime time te zien zijn op Nederland 1. Dat heeft de NOS vandaag laten weten. Het Prinsjesdag-debat begint direct na het Achtuurjournaal en zal anderhalf uur duren. Ferry Mingelen en Annechien Steenhuizen tekenen voor de presentatie van het debat, dat in het stadhuis van Den Haag plaatsvindt. Daar zal hevig gediscussieerd worden over kabinetsplannen. 

De NOS doet op diezelfde Prinsjesdag al uitgebreid verslag van de eerste Prinsjesdag met Willem-Alexander als koning. Een speciaal programma begint die dag om 12.35 uur en duurt drie uur.

De presentatie overdag is in handen van Astrid Kersseboom en Rob Trip.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen