Froukje de Both vindt VI-mannen haantjes

Foto: RTLFroukje de Both vindt dat de mannen van Voetbal International stereotype mannengedrag vertoonden door Toine van Peperstraten genadeloos uit te lachen. Dat zei ze gisteren in RTL Boulevard. De VI-heren gierden om het fragment van het emotionele afscheid van Van Peperstraten bij Studio Sport. “Ik snap heel goed dat ze er om lachen. Natuurlijk, het is ook wel begrijpelijk. Het zijn wel mannen. Dan denk ik: kom op jongens. Ze doen alsof hij een lulletje is omdat hij huilt.

De Both begrijpt de reactie van Van Peperstraten goed. “Die man heeft 30 jaar bij Studio Sport gebeurd. Dat kan toch gewoon gebeuren? Het is een mannenreactie van VI. Als vrouw vind ik het een overdreven reactie. Dan denk ik: kom op jongens. Ze zitten hem echt uit te lachen.”

Winston Gerschtanowitz denkt er anders over. “Ik heb zitten genieten van de mannen van VI.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen