Patricia kon inkomsten Got Talent goed gebruiken

Foto: RTLPatricia Paay had de inkomsten van een nieuw seizoen Holland’s Got Talent goed kunnen gebruiken. Dat vertelt ze in de Story. Paay wordt bij Got Talent ingeruild voor Chantal Janzen. “Ik had best nog een paar jaar willen doorgaan. Die inkomsten heb ik ook nodig. Ik moet nog steeds de handen uit de mouwen steken. Ik kan me niet permitteren om niets te doen. En ik heb ook geen zin om mijn hand op te houden. Na mijn laatste scheiding vielen mijn financiële zekerheden weg.

Rustiger aan doen, zit er voor Paay niet in. “Toen ik nog getrouwd was, dacht ik altijd dat ik het rustiger aan kon doen wanneer ik wat ouder zou zijn. Niet dus. Ook als ik volgend jaar 65 word, kan ik me niet veroorloven om niets te doen. Daarom zat ik ook niet echt te wachten op mijn vertrek bij Holland’s Got Talent.”

Ze hield er al een beetje rekening mee. “Ik maakte al nieuwe plannen. Na de vorige reeks van Holland’s Got Talent hoorde ik een paar maanden niets over een nieuwe serie. Ik heb ervaring genoeg om dan te weten dat men van je af wil, maar moeite heeft om dat te zeggen.

Nu gaat ze aan de slag voor TLC. “Ik word per dag betaald en omdat ik niet voor een appel en een ei  wil werken, ben ik voor een omroep best duur. Daarom ben ik ook zo blij dat ik in zee gegaan ben met een andere zender.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen