Jort verheugt zich op nieuwe Hoe heurt het eigenlijk?

Jort Kelder verheugt zich zeer op het nieuwe seizoen van zijn successerie Hoe Heurt Het Eigenlijk?, dat in september van start gaat. Dat heeft de presentator laten weten in een persbericht. Kelder is trots op alweer het derde seizoen van zijn programmaserie over mensen die rijk zijn of rijk doen. “Dit programma ‘heurt’ bij de AVRO en is schatplichtig aan zowel Gert-Jan Dröges Glamourland als mijn eigen Bij ons in de PC. Ik verheug mij zeer op de nieuwe serie van tien.”

Het concept is ongewijzigd. “We gluren binnen op plekken waar nog nooit een camera was, kijken mee met schitterende gasten en er wordt bovendien meer gelachen, gezweet, gekust en, eh, gekotst… Kortom, we zijn elitairder dan ooit, maar soms net gewone mensen.

De nieuwe serie begint op 5 september en zal elke donderdag om 22.20 uur worden uitgezonden op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen