Jeroen Pauw haalt uit naar Knevel & Van den Brink

Jeroen Pauw deelt een plaagstootje uit aan Knevel & Van den Brink. Hij vindt de wisselende co-hosts maar niets. Dat blijkt uit een tweet van de VARA-ster. Andries Knevel en Tijs van den Brink zijn deze zomer om beurten twee weken op vakantie en maken gebruik van wisselende vervangers. “Ik had al iets meegekregen van ’t malle experiment met gastpresentatoren. Maar wie in hemelsnaam is de co-presentator naast Jan Marijnissen?“, grapt hij over de uitzending van maandag.

Showexpert Evert Santegoeds begrijpt het cynisme van Pauw. “Ook anderen in Hilversum vinden het maar een gek systeem. Jaren zitten ze te zeuren om zendtijd en nu hebben ze zendtijd en dan gaan ze met vakantie.

Pauw & Witteman is in september weer terug van weggeweest.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen