X Factor ook volgend jaar op televisie

RTL 4 brengt ook volgend jaar weer een serie X Factor op de buis. Het tv-station is nu al op zoek naar kandidaten. Dat blijkt uit een kandidatenoproep van de zender. X Factor keerde in april na een afwezigheid van bijna twee jaar terug op de buis in geheel vernieuwde vorm. In de tussentijd schudde The Voice of Holland het genre flink op, maar nu lijkt X Factor haar plaats definitief terugveroverd te hebben. De website van X Factor biedt talenten de kans om mee te doen aan X Factor 2014.

Het is dus niet meer mogelijk mee te doen aan X Factor 2013. Maar heb jij, of hebben jullie de kwaliteiten in huis om een groot publiek en de jury omver te blazen met jouw talent? Meld je nu aan voor het volgende seizoen van X Factor“, is er te lezen.

Vanavond is de vierde live show van X Factor te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen