Doelpuntenregen tegen Tahiti trekt half miljoen kijkers

De doelpuntenregen tijdens de Confederations Cup-wedstrijd Spanje – Tahiti is donderdag door 472.000 kijkers gevolgd op Nederland 3. Daarmee was het verslag de nummer 22 van de avond. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.  De Confederations Cup is een toernooi tussen de kampioenen van de continenten en als verrassende topper van Oceanië staat Tahiti nu tussen grootmachten als Spanje en Italië. Spanje versloeg de eilandbewoners met liefst 10-0.

Tot nu toe heeft de NOS vier wedstrijden van de Confederations Cup live uitgezonden. Het minst bekeken live verslag tot nu toe is het openingsverslag Brazilië – Japan, dat zaterdag 236.000 kijkers trok.

Maandag trok Nigeria – Tahiti 276.000 kijkers en woensdag keken 472.000 mensen naar Brazilië – Mexico.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen