‘Hart van Nederland niet enige lichtpuntje SBS 6’

Foto: SBSSelma van Dijk merkt dat niet alleen haar eigen Hart van Nederland, maar ook andere programma’s weer aantrekken op SBS 6. Dat vertelt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. Van Dijk is positief gestemd. “Danni Lowinski trekt aan en afgelopen donderdag had het late Shownieuws meer kijkers dan RTL Boulevard. Goed, er moet ook nog het nodige gebeuren. We zijn nu bezig om ’Hart vroeg’ een wat warmere uitstraling te geven, meer kan ik er nog niet over zeggen.” 

Hart van Nederland heeft de weg terug omhoog gevonden. De nieuwsrubriek had in mei voor het eerst in 15 maanden een maandgemiddelde van ruim een miljoen kijkers. In november, na de restyling van Hart, keken er gemiddeld 755.000 mensen.

Van Dijk denkt dat de kijker flink moest wennen aan het nieuwe decor. “Dat heeft toch een Battlestar Galactica-achtige uitstraling. En het vertrek van Maureen, Cilly en Milika zal ook een rol hebben gespeeld, samen met de negatieve publiciteit waarmee dat gepaard ging.”

Achteraf gezien was het te veel ineens.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen