GTST na ‘Wie is Tim’ nu met ‘Spring Levend’

RTL 4 komt voor de tweede zomer op rij met een mobiele app voor Goede Tijden Slechte Tijden. Na Wie is Tim?, dat diverse prijzen in de wacht sleepte, komt de zender nu met Spring Levend. Dat heeft een zegsvrouw vandaag laten weten. Met de mobiele app start voor de fans de ontdekkingstocht naar antwoorden op de vele vragen die de zomercliff oproept. “Voor welke inwoner van Meerdijk slaat het noodlot toe tijdens de gezamenlijke parachutesprong?“, is de centrale vraag.

Met de GTST: Spring Levend app gaan fans zeven weken lang op onderzoek uit, waarbij ze op maandag, woensdag, vrijdag en zondag informatie ontvangen om het verhaal verder te ontrafelen.

Arno Otto, directeur digitaal, zegt: “Het eerste concept ‘Wie is Tim?’ haalde al in de eerste week de nummer-1 positie in de ranking van gratis downloads in de App Store. 215.000 actieve spelers en veel enthousiaste reacties van de fans waren voor ons reden genoeg om ook dit jaar de zomerstop te overbruggen.”

“De perfecte afsluiting van het best bekeken seizoen sinds 2004.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen