Gigi Ravelli nieuw gezicht Campinglife

Gigi Ravelli gaat aan de slag voor Campinglife. Ze is in het nieuwe seizoen te zien naast Sander Janson. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Ravelli volgt televisiekok René Pluijm op, die vorig jaar weer de zwangere Jessica Mendels opvolgde. “Dit seizoen spelen de kinderen een hoofdrol, want een vakantie is pas geslaagd als de kinderen het leuk hebben. Gigi gaat met de kinderen van een gezin op de camping op culinair avontuur“, legt een zegsvrouw van de zender uit.

Ravelli maakte in 2007 haar acteerdebuut bij Goede Tijden, Slechte Tijden, waarin zij nog steeds te zien is. Samen met soapcollega Marly van der Velden runt ze de sieradenlijn ‘Kuise Meisjes’ en kledinglijn ‘Label13’.

Het nieuwe seizoen van Campinglife begint op zaterdag 23 november.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen