‘Duitse media halen Sylvie door de mangel’

Foto: Mike van den ToornDe Duitse media lijken het gemunt te hebben op Sylvie van der Vaart. Dat meldden RTL Boulevard en SBS Shownieuws gisterenavond. Beide showrubrieken lieten beelden zien van een door roddeljournalisten opgejaagde Van der Vaart. “Laat die vrouw toch met rust“, zegt een voorbijganger. Inval-Albert Oren Schrijver: “Ze laten haar echt compleet vallen. Niets is meer goed. Opeens is alles niet meer goed wat ze doet. De Duitse media laten echt geen spaan van d’r heel.

Sarah Luise Fenske van In Touch-Magazine vertelde in RTL Boulevard waarom Van der Vaart nu minder populair is in Duitsland. “Het probleem met Sylvie is een beetje dat wij in Duitsland de indruk hebben dat ze zich niet echt bezighoudt met haar zoon Damián.”

Als je Damián ziet, dan is hij meestal bij zijn vader Rafael en diens vriendin Sabia. Dan zie je hem ook lachen. Bij Sylvie kijkt hij alleen maar treurig.”

Verder vinden de Duitsers dat ze te dun is geworden. “Wat nog veel meer opvalt, is de spray-tan die ze tegenwoordig heeft. Ze ziet er moe en onnatuurlijk uit. Ze is niet meer de grote ster die ze twee jaar lang was.

Van der Vaart is in Duitsland een tv-ster. Ze presenteert er programma’s als Let’s Dance.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen