Patty Brard: ‘Shownieuws weer blij met mij’

Foto: SBSHoewel Patty Brard in 2011 met enige onmin wegging bij Shownieuws, is de showrubriek inmiddels weer helemaal blij met haar. Dat vertelt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. Brard schuift opnieuw regelmatig aan als showexpert. “Remko (Van Westerloo, tv-baas, red.) gaf me nog wel een compliment over de sfeer. Die is gezellig als ik er nu ben. Ja, vroeger was ik bij Shownieuws weleens aan het schreeuwen. Vaak omdat het werk dan niet was gedaan“, legt de tv-diva uit.

Dat is nu veranderd. “Prosieben, de vorige eigenaar van SBS, had de zender tot op het bot kaal geschraapt. We werkten toen met een onmogelijke bezetting. En natuurlijk waren er dan vlak voor een uitzending soms spanningen.

Het voelt weer als thuis bij de showrubriek, stelt ze. “O ja, en de kijkcijfers? Ouderwets boven de 700.000.

Volgens De Telegraaf gaat het gerucht dat SBS 6 Brard wil inzetten als troef in de vooravond, maar daar wil ze niet op reageren.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen