Knevel & Van den Brink baalt niet van Pauw & Witteman

Het EO-duo Andries Knevel en Tijs van den Brink en het VARA-duo Jeroen Pauw en Paul Witteman haalden in het verleden weleens naar elkaar uit, maar dat is nu verleden tijd. Dat zegt Van den Brink vandaag in het AD. Er leek vroeger wat spanning tussen beide partijen te bestaan. “We hebben daar door de uitspraken over en weer zelf aan meegewerkt. Maar dat dateert vooral uit de begintijd van onze programma’s, er is absoluut geen sprake van onderlinge problemen“, zegt hij.

Ook concurrentie voelt Van den Brink niet. “Wij staan immers juist nóóit tegenover elkaar geprogrammeerd. Onze kijkcijfers zijn iets lager, maar dat komt ook door de zomerperiode waarin wij uitzendingen hebben.

Dat houdt ook in dat Knevel & Van den Brink in een nieuwsluwe periode zitten. “We zijn hard bezig om de echte komkommertijd eventueel op te vangen met bepaalde rubrieken of vaste gasten. We zijn er druk mee bezig.

Knevel & Van den Brink is vanavond om 23.05 uur te zien op Nederland 1.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen