Johannes Rypma verdient amper door streng contract

Door de strenge contracten die The Voice of Holland-ster Johannes Rypma tekende, moet hij erg veel verdiensten weer afstaan. Dat zegt de jonge zanger in Story. Rypma vindt het jammer. “Ik heb bepaalde contracten ondertekend en verdien daarom lang niet zoveel als een normale artiest. Misschien sta ik er over een jaar of twee, als alles achter de rug is, wat beter voor. Zoals de situatie nu is, moet ik nog héél vaak op het podium staan voordat we een eigen huisje kunnen inrichten.” 

Nu werkt hij zelfs weer in de fabriek. “Dat doe ik op doordeweekse dagen. In het weekend heb ik mijn optredens. Het werk in de fabriek levert in elk geval nog een paar extra centen op, maar ik zie het eigenlijk meer als een hobby.

En hij staat nu op de cover van de l’Homo. “Ze vroegen mij en ik dacht: waarom niet? Mijn vrienden vinden het raar. Maar ja, er zat een mooi reisje naar Afrika aan vast.

Ik voel niets voor mannen, tenminste niet in die zin. Maar ik heb er geen moeite meer om aan zo’n reportage mee te werken.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen