Dramatische wending in Jouw Vrouw Mijn Vrouw

Bert van der Veer denkt dat de kijker zich vanavond niet zal vervelen met de eerste aflevering van Jouw Vrouw Mijn Vrouw. De seizoensopener bevat een dramatische wending. Dat onthult de tv-kenner in een artikel in VARAgids. Van der Veer en zijn Judith Osborn wisselen in de tv-show van partner met Andy van der Meijde en Melissa Schaufeli. “Wel, in de derde en laatste nacht rond de klok van vijf vond een dramatische wending plaats in deze real life-story“, verklapt de oud-RTL 4-directeur.

Over wat er gebeurd is kan Van der Veer ‘helemaal niks onthullen’. “Meer kan ik daar echt niet over vertellen. Wel dat het productieteam nog net geen rondedansje op de parkeerplaats maakte. Maar eenmaal om de hoek, buiten mijn zicht, klonken de vreugdekreten.”

Hoe het zijn partner Judith Osborn is vergaan, kan Van der Veer ook niet zeggen. “Het spreekt voor zich dat ik over zulke inhoudelijke zaken geen mededelingen kan doen, dat is mij zelfs contractueel verboden.”

En wat hij van Melissa Schaufeli vindt? “Melissa, ja, Melissa… Het zat er dik in dat het de makers van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS niet zou lukken de categorie Doutzen Kroes of Saskia Noort voor dit project te strikken.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen