‘X Factor even indrukwekkend als koninklijk interview’

Ali B heeft het koninklijk interview met Willem-Alexander en Máxima woensdagavond laten schieten om alvast te kunnen kijken naar de eerste aflevering van X Factor. Dat heeft hij laten weten aan FunX. De rapper is erg onder de indruk. “Ik keek gisteren naar de eerste aflevering van X Factor. Hoe indrukwekkend het interview met Willem-Alexander en Máxima ook was, ik denk niet dat het veel indrukwekkender is dan de eerste aflevering van X Factor. Ik bluf echt niet“, zegt hij serieus.

Ali verwacht dat kijker zich massaal zal verbazen over het vernieuwde X Factor. “Als je nu ziet wie er allemaal aan meedoen, daar krijg je het 15 miljoen mensen gevoel van. Het komt echt overal vandaan. Het talent is echt zo ongelofelijk groot.

“Ik bluf niet als ik zeg dat als je kijkt dat 99 van de 100 mensen zullen zeggen: ‘Waar the fuck komt dit talent nou weer vandaan?’

X Factor is morgenavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Welk trio ziet u graag meedoen aan de knikkershow Marble Mania?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in januari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen