SBS belooft ‘gevarieerd aanbod’ in juni

SBS gaat de zomer met frisse zin tegemoet, ondanks de forse tegenwind. De zendergroep belooft haar kijkers in juni ‘een gevarieerd aanbod van veel voetbalwedstrijden, succesvolle programma’s en series’. Dat heeft ze laten weten. Vlaggenschip SBS 6 moet in juni vooral gaan scoren met voetbal. “SBS 6 trakteert de voetballiefhebber in juni op wedstrijden van het EK Onder 21 toernooi en twee oefeninterlands van het Nederlands Elftal“, zo laat de zender weten.

Maar ook in de andere genres zijn er volgens SBS hoogtepunten. “Vrijdagavond 7 juni volgt een spannende ontknoping in de finale van Bloed, Zweet & Tranen en 10 juni is de Maandag Mega Movie filmpremière van Limitless te zien.”

Zusterzender Net5 komt elke maandagavond met nieuwe afleveringen van Revenge en Dallas. “Dinsdag kan de kijker genieten van Guilty Pleasure films en donderdag zijn achtereenvolgens Heavy, The Food Hospital en Hell’s Kitchen te zien.”

Veronica brengt elke woensdag na Criminal Minds de ’topserie’ Chase. “Racefanaten zitten zondag 9 juni klaar voor de Formule 1 live-wedstrijd van Canada.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen