Recht van Nederland onderuit in tweede uitzendweek

Foto: SBSHet gaat niet goed met Recht van Nederland, de nieuwe dagelijkse rubriek in de vooravond van SBS 6. Na een slechte eerste week, zakken de kijkcijfers deze week verder in. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Waar Recht van Nederland vorige week gemiddeld 242.000 kijkers trok met de reguliere uitzendingen – op dinsdagavond was er vanwege het voetbal een korte uitzending -, schakelen er deze week tot nu toe gemiddeld 221.000 kijkers in op de show om half acht.

Net als vorige week zorgt Recht van Nederland ook deze week voor een flinke kijkcijferdip in de programmering van SBS 6. Het programma ervoor, Shownieuws, zit tot nu toe op een weekgemiddelde van 402.000 kijkers. Het programma erna, Trauma Centrum, scoort gemiddeld 336.000 kijkers.

De lage cijfers van Recht van Nederland zijn pijnlijk voor Shownieuws. De showrubriek moest vanwege Recht van Nederland inkorten van 40 naar 10 minuten, maar deed het in haar laatste ‘lange’ uitzendweek aanzienlijk beter met gemiddeld 312.000 kijkers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen