Mart Smeets terug met De Avondetappe

Geplaatst op Thu 04 Apr 2013 om 10:22

Foto: NOSOndanks alle schandalen keert Mart Smeets in de zomer gewoon terug met zijn wielertalkshow De Avondetappe. Dat vertelt de presentator vandaag in het AD. De nieuwe Avondetappe, vanaf 29 juni op tv, zal volgens Smeets anders van toon zijn. “Veel van de gesprekken zullen nu gaan over liegen, bedriegen en vals spelen. Of ik nog naar wielrennen kan kijken zonder aan doping te denken? Ik kan niet meer leven zonder aan doping te denken. Nee, ik ben niet somber. Ik vind het heel jammer.” 

Van lang nadenken over De Avondetappe was volgens Smeets geen sprake. “Omdat ik overal moet zijn waar iets gebeurt. Anders ben je geen journalist. Maar ik ben me er van bewust dat we nu met een gewaarschuwde sport te maken hebben. Het zal minder vrijblijvend zijn. Je kunt je ogen niet sluiten voor wat er allemaal gebeurd is.

Aan stoppen denkt hij nog niet. “Ik ga door tot 2085 en dan neem ik ceremonieel afscheid. Ik heb al sponsors gezocht. Maar serieus, zolang mijn lijf het toestaat, wil ik dit blijven doen.
28 Reacties op “Mart Smeets terug met De Avondetappe”


 1. eric

  Mart, de man die zogenaamd niets wist van alle dopingsschandalen? Mart de beste vriend van Lance. Mart, mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen? Gezellig!!!!!

 2. Elvis

  Mooi. Mart is een monument, zonder Mart geen zomer.

 3. bastiaan

  Heel goed nieuws dit !!!!

 4. tv kijker

  MOOI!!!

 5. Sub-Zero

  Wordt het niet tijd voor pensioen?

 6. Peter

  Was natuurlijk al lang duidelijk dat het dit jaar gewoon weer door zou gaan, en terecht. Je moet je ogen niet sluiten voor die dopingszaken, maar om nu hypocriet over alles te zwijgen, en het anders te doen als voorgaande jaren is het andere uiterste.

 7. iVon

  @Sub-Zero, we moeten (toch) allemaal langer (door)werken. Daar is Mart heus geen uitzondering op.

 8. Anonymous

  Laat die eikel lekker weg blijven met zijn Struisvogel nek.

 9. kampie

  Sub-Zero

  wordt het niet tijd dat jij stopt hier met je eeuwige negatieve gezwam!

  Anonymous
  Thu 04 Apr 2013 om 11:06

  verder nog wat inhoudelijks te melden?

 10. Sub-Zero

  Nee.

 11. Kirth Gersen

  Je zal maar sportpresentator zijn en moeten wachten totdat deze mastodont eens stopt.

 12. Mopperkont

  Mart Smeets is geen journalist. Mart Smeets is een presentator, die Mart Smeets presenteert. De rest is figuranten ter meerdere eer en glorie van MS, en natuurlijk lekkere wijven, want daar houdt’ie ook wel van (zie Ria Visser). De Mathijs van Nieuwkerk van de Sport. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen.

 13. bengel

  Leuk!

 14. wim

  Wat zullen ze balen bij RTL.

 15. Jan-Joost

  Mart? Ja. Mag ik dat zeggen? Ja dat mag jij zeggen! Wat wilde ik gaan zeggen dan Mart? Dat ik Mart Smeets gewoon met me volgezopen Chardonnay pens de plek bezet hou van een goede wielerjournalist op de zomerse avonden op Nederland 1 terwijl ik allang pensioen opstrijk en altijd graag mezelf hoor praten en antwoord geef op mijn eigen gestelde vragen aan de gasten? Zo iets? Ja heel goed Mart dan ga ik dat zeggen dat jij dat gezegd heb dat ik dat mag zeggen? Mag ik dat zeggen? Nee Mart dat mag ik de kijkers gaan vertellen.

  Met vriendelijke groet,

  NOS Studio Sport
  Sportchef Publieke Omroep
  Afdeling Wielrennen

 16. Far-Above-Zero

  Sub-Zero is al op zijn achttiende met pensioen gegaan en heeft daarom tijd om achttien uur per dag deze site te vervuilen met zijn onzin.

 17. Sub-Zero

  Is nog altijd beter dan die onzin die jij 24 uur per dag hier neer zet.

 18. johanna

  TOP!!

 19. Edwin

  Wlfred kan nu wel inpakken met zijn “Tour du Jour” !

 20. Martijn

  @Edwin: Niet als ze het weer gewoon naar rtl7 halen van 20.30-22.00

 21. Ome Frans

  Blij dat Smeets blijft. Prettig programma.

 22. Adriaan de Acrobaat

  Ook Smeets moet is een keer plaatsmaken voor jong talent, we kennen het spelletje nu wel meneer Smeets.

 23. Freek S

  @Edwin/Martijn;
  Tour Du Jour komt gewoon weer dagelijks om 20:30 uur op RTL7.

 24. BRAAK

  Meneer de corrupteling is back in town!!!! Ich habe es nicht gewust!!!! Je wist overal van Mart. Je wilde alleen dat jij de primeur kreeg en dat ze in jouw flutprogramma zouden bekennen dat ze gebruikten. Voor je kijkcijfers Mart!!!

 25. BRAAK

  JE LIEGT MART!!!! JE WIST ALLES!!!! JE ZWEEG MART!!!!!! JIJ WEET HET EN IK WEET HET!!!!

 26. kritische kijker

  Heerlijke televisie van onze geweldenaar Mart. Kunnen de niet campinggasten gewoon naar normale televisie kijken en de campinggasten naar Derksen cs.

 27. kritische kijker

  Ik als volidioot PO-fanboi ben ook weer ontsnapt uit het gesticht voor geestelijk gestoorden. :lol:

 28. dirk van tilborgh

  ”Tour Du Jour” is er God zij dank nog en Eurosport !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.